Bannersystemen

Bannersystemen

Sign People heeft een breed assortiment aan bannersystemen, zoals de roll-up banner, voor instore toepassingen. Zodoende bieden wij u voor iedere vraag de juiste oplossing. Bekijk al onze mogelijkheden en vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan.

Roll-up banner

Roll-up banners zijn ideaal om uw merk of product te tonen. De banner kan makkelijk opgeborgen worden in de cassette, zodat deze erg mobiel is en overal mee naartoe kan. Roll-up banners zie je veel bij beurzen, in winkels en tijdens evenementen.

Onze roll-up banners hebben een geavanceerd rolmechanisme in de voetplaat. Hierdoor zijn de banners altijd perfect opgespannen en gaan de visuals lang mee. Een luxe nylon draagtas wordt meegeleverd, zodat de roll-up banner makkelijk te vervoeren is.

Om je een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden van jouw product ontvangen we graag extra informatie om een voorstel op maat te kunnen doen. Kom eens langs zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken of vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Upload hier indien gewenst jouw ontwerp en/of beeldmateriaal. (jpg, png, eps, ai, pdf of svg)