Borduren – Bedrukken

Jouw bedrijfs-, of promotionele kleding kunnen we middels diverse technieken voorzien van een logo of tekst. Denk hierbij aan het direct zeefdrukken op textiel. Vooral voor grotere oplagen is dit de methode. Voor grotere oplagen in 1 of meerdere kleuren of zelfs full-color maken we zeefdruktransfers. Handig om op voorraad te hebben zodat er snel weer een kledingstuk bijgemaakt kan worden.
Voor de kleinere oplagen (1-±25 st.) maken we gebruik van ‘flex’ transfers. Hierbij snijden we jouw logo of tekst uit (kleuren)folie welke we door middel van warmte en druk aanbrengen. Voor full-color afbeeldingen of logo’s in een kleine oplage printen we op ‘print’flex. Wij voorzien deze print van een beschermcoating om de kleurvastheid tot 200 wasbeurten te verhogen.
Op onze geavanceerde borduurmachine vervaardigen we borduringen van hoge kwaliteit. Er wordt een ‘borduurkaart’ gemaakt  van het ontwerp of logo. Hiermee kunnen we op diverse items een borduring aanbrengen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sloven, blouses, mutsen, truien of badtextiel.
Afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp kunnen wij je een passende offerte geven.

Om je een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden van jouw product ontvangen we graag extra informatie om een voorstel op maat te kunnen doen. Kom eens langs zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken of vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Upload hier indien gewenst jouw ontwerp en/of beeldmateriaal. (jpg, png, eps, ai, pdf of svg)