Bouwhekdoeken op maat

Bouwhekdoeken zijn ideaal om op bouwplaatsen en evenementen op te vallen en je boodschap te communiceren. Dagelijks worden namelijk duizenden mensen blootgesteld aan jouw boodschap. Onze doeken zijn uv- en weerbestendig en eenvoudig te monteren en daarom ideaal voor ieder bouwproject.

Onze bouwhekdoeken kunnen worden geleverd in verschillende materialen; zoals PVC frontlit, meshdoek en glanspolyester. Alle materiaalsoorten zijn duurzaam, worden omgezoomd en om de 30cm afgewerkt met RVS ringen, zodat ze makkelijk te monteren zijn.

Offerte op maat

Wil jij bouwhekdoeken, maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij denken graag met je mee, om zo het perfecte doek voor jou te bedenken en te ontwerpen. Laat dus weten waarnaar je opzoek bent en wij sturen je een offerte op maat.

Stel je vraag daarom op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

PVC (Frontilt) is een 500gr. doek dat B1 brandvertragend is.

Mesh is een speciaal 280gr. doek met een geweven constructie, voorzien van fijne gaatjes. De wind kan er makkelijk doorheen en het gewicht van het doek is aanzienlijk lager.

Glanspolyester is een 115gr. doek wat voor vrijwel elke toepassing geschikt is.