Poster

Sign People levert vele verschillende soorten grootformaat prints. Onder grootformaat prints verstaan wij alle prints groter dan A4 formaat. Denk aan grootformaat posters, stoepborden en vloerplaten. Voor onze posters hebben wij een Mimaki JV 150-160 Deze printer zorgt voor perfecte kwaliteit printwerk met gebruik van de beste inktsoorten en printmaterialen.

Posters en flyers worden op talloze manieren ingezet om uiteenlopende boodschappen te communiceren. Van actiematig POS materiaal tot kunstwerken voor exposities. Iedere poster is een maatwerk oplossing. Sign People denkt daarom graag mee om de maximale attentiewaarde te bereiken met jouw posters.

Offerte op maat

Wil jij jouw eigen poster, maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij denken graag met je mee, om zo de perfecte poster voor jou te bedenken en te ontwerpen. Laat dus weten waarnaar je opzoek bent en wij sturen je een offerte op maat.

Stel je vraag daarom op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Persoonsgegevens

Pagina 1 van 2