Creëer sfeer op je wand

Wanddecoratie werkt sfeerverhogend op elke wand, op kantoor of in een winkel en daarom geschikt voor jouw bedrijf.

Maar ook meubilair en plafonds kunnen door Sign People voorzien worden van full color visuals in allerlei vormen en maten. Het gebruik van opvallende full color visuals in het interieur, is een vaak met succes gebruikt en wordt veel in de retail wordt toegepast. Wandstickers geven bezoekers een bepaald sfeerbeeld en zorgen er ook voor dat jouw ruimte positief op zal vallen.

Naast de full color wanden die een hele muur bestrijken kun je ook kiezen voor een kleiner paneel om op te hangen. Binnen onze nabewerking- en montagemogelijkheden zijn diverse toepassingen in materiaal, vorm, verlichting en ophangen mogelijk.

Vraag naar de ruime mogelijkheden

Sign People levert alles wat met wandreclame te maken heeft, zodat jouw wand er prachtig uit ziet.

Wil jij jouw wand mooier maken, maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij denken graag met je mee, om zo de perfecte oplossing voor jouw bedrijf te bedenken en te ontwerpen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en we hebben altijd een oplossing die bij jou past. Laat weten waarnaar je opzoek bent en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Stel je vraag op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, wij laten je graag de mogelijkheden zien.