Beachvlaggen

Beachvlaggen zijn ideaal om je boodschap en huisstijl te communiceren naar je klanten en doelgroep. Perfect voor beurzen, evenementen, winkels en productpresentaties. Zorg dat je opvalt met eigen bedrukte beachvlaggen!

Wij leveren verschillende designs beachvlaggen zoals rechte, druppel en square beachvlaggen. Deze worden voorzien van een digitale print, met een doordruk van 85%-95%. De vlaggen worden geheel afgwerkt en kunnen met verschillende accessoires geleverd worden, afhankelijk van het gebruik (binnen of buiten). Wij kunnen grondboren, diverse voeten en grondplaten leveren bij jouw beachvlag.

Wil je meer informatie over de beachvlaggen en het bedrukken ervan of over het plaatsen van jouw beachvlag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Om je een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden van jouw product ontvangen we graag extra informatie om een voorstel op maat te kunnen doen. Kom eens langs zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken of vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Upload hier indien gewenst jouw ontwerp en/of beeldmateriaal. (jpg, png, eps, ai, pdf of svg)