Sign People is gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten drukwerk, voor zowel zakelijk als privé gebruik. Wij leveren drukwerk van de hoogste kwaliteit en op maat, dit doen we met onze Mimaki JV 150-160 printer. Voor verschillende bedrijven in en rondom Tilburg hebben wij al vele verschillende soorten drukwerk afgeleverd zoals posters, flyers, visitekaartjes, enveloppen en briefpapier. Nog geen ontwerp? Geen probleem, onze medewerkers van de ontwerpstudio denken graag met je mee om de perfecte huisstijl voor jouw bedrijf te ontwerpen.

Visitekaartjes
Wij van Sign People verzorgen visitekaartjes met een ontwerp dat past binnen jouw huisstijl. Uiteraard van hoge kwaliteit en in diverse maten.

Briefpapier
Je bedrijf heeft een eigen unieke huisstijl, daarom is het belangrijk dat je drukwerk volledig verzorgd is. Wij verzorgen graag jouw briefpapier met een ontwerp naar wens.

Enveloppen
Voor je bedrijf is het belangrijk dat jouw drukwerk volledig verzorgd is met jouw eigen huisstijl. Wij verzorgen jouw enveloppen met of zonder venster, in verschillende afmetingen, met een bestaand of nieuw ontwerp.

Schrijfblokken
Jouw huisstijl terug laten komen op diverse formaten schrijfblokken? Dat kan bij Sign People wij verzorgen graag schrijfblokken met een ontwerp naar wens en uiteraard van hoge kwaliteit.

Presentatiemappen
Wij van Sign People verzorgen jouw drukwerk waaronder presentatiemappen met een ontwerp dat binnen jouw huisstijl past. Natuurlijk van hoge kwaliteit en in diverse formaten.

Flyers
Flyers zijn een ideale manier om jouw boodschap aan een grote groep potentiële klanten over te brengen. Ideaal voor de promotie van aankomende acties, evenementen etc. Als aanvullende service kunnen wij van Sign People je flyer geheel naar wens ontwerpen en printen.

Folders
Folders zijn een ideale manier om je boodschap aan een grote groep potentiële klanten over te brengen. Ideaal voor de promotie van aankomende acties, evenementen etc.

Magazines
Een eigen magazine dat professionaliteit uitstraalt, bijvoorbeeld om weg te geven op een beurs? Een magazine is een mooie manier om jouw bedrijfsinfo en nog veel meer te communiceren met de klant.

Cadeaubonnen
Een cadeaubon: leuk om te geven en om te krijgen. Laat jouw persoonlijke cadeaubon drukken en zorg ervoor dat je altijd een passend cadeau aan je klant kan aanbieden.

Ansicht-/wenskaarten
Ansicht- en wenskaarten: verstuur een mooie wenskaart met eigen ontwerp naar je klant of zakenrelatie. Niet alleen leuk en persoonlijk, maar ook nog eens een extra mogelijkheid om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Geheel naar jouw wens ontworpen en gedrukt.

Kalenders
Op elk kantoor, in elke winkel en in elk huis hangt wel ergens een kalender. Een mooie manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Met een mooi en pakkend ontwerp breng je jouw bedrijf 365 dagen per jaar onder de aandacht bij jouw (potentiële) klant.

Grootformaat prints
Sign People levert vele verschillende soorten grootformaat prints. Onder grootformaat prints verstaan wij alle prints groter dan A3 formaat. Denk aan grootformaat posters, stoepborden en vloerplaten. Posters en flyers worden op talloze manieren ingezet om uiteenlopende boodschappen te communiceren. Van actiematig POS materiaal tot kunstwerken voor exposities. Iedere poster is een maatwerk oplossing.

Om je een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden van jouw voertuig ontvangen we graag extra informatie om een voorstel op maat te kunnen doen. Kom eens langs zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken of vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.