Voor al jouw drukwerk

Drukwerk zorgt voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid en is daarom onmisbaar voor elk bedrijf.
Wij leveren drukwerk van de hoogste kwaliteit en altijd op maat. Dit doen we met onze Mimaki JV 150-160 printer en we gebruiken enkel de beste inktsoorten.
Voor vele bedrijven in en rondom Tilburg hebben wij al verschillende soorten drukwerk afgeleverd zoals, posters, folders, flyers, visitekaartjes, enveloppen en briefpapier, magazines en schrijfblokken .

Onze ontwerpers staan voor je klaar

Wil je gepersonaliseerd drukwerk, maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem!

Onze creatieve ontwerpers denken graag met je mee, om zo de perfecte huisstijl voor jouw bedrijf te ontwerpen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en we hebben altijd een ontwerp dat bij jou past. Laat weten waarnaar je opzoek bent en onze ontwerpers kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Stel je vraag op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Diverse drukwerk

Visitekaartjes

Jouw eerste indruk maak je vaak met je visitekaartjes, daarom is het van groot belang dat jouw visitekaartje er perfect uitziet.

Wij van Sign People verzorgen visitekaartjes met een ontwerp dat past binnen jouw huisstijl. Uiteraard van hoge kwaliteit en in diverse maten.

Magazines

Een eigen magazine dat professionaliteit uitstraalt, bijvoorbeeld om weg te geven op een beurs? Een magazine is een mooie manier om jouw bedrijfsinfo en nog veel meer te communiceren met de klant. Daarom kijken wij graag met jou mee, voor het beste design.

Briefpapier

Je bedrijf heeft een eigen unieke huisstijl, daarom is het belangrijk dat je drukwerk volledig verzorgd is. Wij verzorgen graag jouw briefpapier met een ontwerp naar wens.

Folders

Folders zijn een ideale manier om je boodschap aan een grote groep potentiële klanten over te brengen. Dus ideaal voor de promotie van aankomende acties, beurzen en evenementen.

Flyers

Flyers zijn een ideale manier om jouw boodschap aan een grote groep potentiële klanten over te brengen. Ideaal voor de promotie van aankomende acties, evenementen etc. Als aanvullende service kunnen wij van Sign People je flyer geheel naar wens ontwerpen en printen.

Presentatiemappen

Wij van Sign People verzorgen jouw drukwerk waaronder presentatiemappen met een ontwerp dat binnen jouw huisstijl past. Natuurlijk van hoge kwaliteit en in diverse formaten.

Schrijfblokken

Jouw huisstijl terug laten komen op diverse formaten schrijfblokken? Dat kan bij Sign People wij verzorgen graag schrijfblokken met een ontwerp naar wens en uiteraard van hoge kwaliteit.

Enveloppen

Voor je bedrijf is het belangrijk dat jouw drukwerk volledig verzorgd is met jouw eigen huisstijl. Wij verzorgen jouw enveloppen met of zonder venster, in verschillende afmetingen, met een bestaand of nieuw ontwerp.

Kalenders

Op elk kantoor, in elke winkel en in elk huis hangt wel ergens een kalender. Een mooie manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Met een mooi en pakkend ontwerp breng je jouw bedrijf 365 dagen per jaar onder de aandacht bij jouw (potentiële) klant.

Cadeaubonnen

Een cadeaubon: leuk om te geven en om te krijgen. Laat jouw persoonlijke cadeaubon drukken en zorg ervoor dat je altijd een passend cadeau aan je klant kan aanbieden.

Ansicht-/wenskaarten

Ansicht- en wenskaarten: verstuur een mooie wenskaart met eigen ontwerp naar je klant of zakenrelatie. Niet alleen leuk en persoonlijk, maar ook nog eens een extra mogelijkheid om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Geheel naar jouw wens ontworpen en gedrukt.

Grootformaat prints

Wij leveren diverse soorten grootformaat prints. Onder grootformaat prints verstaan wij alle prints groter dan A3 formaten zoals, posters, stoepborden en vloerplaten.

Van actiematig POS materiaal tot kunstwerken voor exposities. Voor iedere print is een maatwerk oplossing.

Persoonsgegevens

Pagina 1 van 2