Lichtbakken vallen op

Lichtbakken worden gemaakt van geanodiseerd aluminium, met een gegoten opaal acrylaat voorplaat. De lichtbak kan in elke gewenste RAL kleur geleverd worden. Deze opaal voorplaat kan voorzien worden van een full color afbeelding met bijvoorbeeld jouw logo of worden voorzien van  lichtdoorlatende kleurfolies. (translucent)

Je kunt een lichtbak op maat laten maken of kiezen uit een aantal standaard lichtbakken. Er zijn varianten beschikbaar voor montage op de wand en met een dakconstructie. Ook een dubbelzijdige lichtbak is mogelijk.

Sign People biedt meerdere mogelijkheden en kan ook de montage verzorgen. Kijk ook eens naar onze LED-spotslichtkoven en verlichte logo’s en verlichte letters.

Offerte op maat

Wil jij een lichtbak, maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij denken graag met je mee, om zo de perfecte oplossing voor jou te bedenken en te ontwerpen. Laat dus weten waarnaar je opzoek bent en wij sturen je een offerte op maat.

Stel je vraag daarom op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Persoonsgegevens

Pagina 1 van 2