Passie voor helpen van ondernemers

Sign People is uit passie voor het helpen van andere ondernemers opgericht. “Hoe kunnen we zorgen dat ondernemers meer zichtbaar zijn onder hun doelgroep, meer naamsbekendheid krijgen en uiteindelijk meer klanten krijgen?

Met deze gedachten worden eigenlijk nog steeds alle klanten dag in, dag uit geholpen. Zo gaat het niet altijd om wat de klant in eerste instantie wil, maar om wat de klant echt nodig heeft om zijn/haar probleem op te lossen.

Naaykens bedrijfsbus reclame carwrap

Voor alles waar een naam of logo op kan

Klanten inspireren is dan ook iets wat we het liefste doen. We laten je dan ook graag meekijken in onze werkplaats en onze showrooms. We beschikken over een eigen ontwerpstudio waar onze designers helpen met creatieve oplossingen. Ook hebben we een eigen productieafdeling met signmedewerkers die met de grootste precisie alle opdrachten afronden.

Omdat we alles kunnen maken en leveren waar een logo op kan, kunnen we altijd een passende oplossing vinden voor jouw vraag.

Al jouw reclame onder één dak.

Het totaalpakket voor de beste kwaliteit

We staan bekend om onze full service, bij ons kun je dan ook terecht voor een totaalpakket.  Onze kracht ligt in de persoonlijke aanpak en de korte lijntjes.

We gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding, zodat je nooit te veel betaalt. En je hebt altijd de mogelijkheid om producten vooraf te zien, te voelen en te proberen. Zo weet jij zeker dat de kwaliteit van onze producten altijd goed is.

De mensen achter Sign People

Johannes

Eigenaar, Financiën


Als manager van de organisatie hou ik grip op alle financiële zaken en adviseer ik klanten op het gebied van hun bedrijfsvoering waarbij signing een belangrijke rol kan spelen.

Marcel

Accountmanager


Door mijn jarenlange ervaring in de grafische industrie ben ik bij Sign People jouw aanspreekpunt voor alle reclameprojecten. Samen zoeken we naar de beste oplossingen voor al je sign- en reclame-uitingen

Kim

Grafisch ontwerpster


Als creatieveling maak ik voor jou de gaafste ontwerpen. Met mijn ontwerpen overtuig ik jou, maar jij overtuigt daarmee jouw klant. Elke nieuwe opdracht zie ik als een nieuwe uitdaging

Raya

Grafisch ontwerpster


Passie voor het vormgeven van mooie dingen. Ik word er blij van als ik iets zo kan vormgeven dat het meteen opvalt en aanspreekt. Verder ben ik een mensen mens, sociaal en creatief. Kom maar op met die ontwerpaanvragen!

Youri

Grafisch ontwerper


Ik sta voor alles open en durf best wel eens een klant een heel ander ontwerp te sturen, en vaak pakt dat wel heel erg positief uit.

Tevens hou ik de Facebook pagina en Instagram bij en plaats ik foto’s en schrijf ik de tekst bij berichten.

Britt

Stagiaire Sign Specialist


Britt loopt stage bij Sign People als Sign Specialist Niv. 4 en dat is zeer successvol. Ze is zeer succesvol, leergierig, kan over alles meepraten, doet haar werk met de grootste preciezie. Wij zijn zeer tevreden en de klanten ook.

Withley

Allround Signmaker


Allround is ook allround. Dat wil zeggen dat ik nergens mijn hand voor omdraai als het om signing gaat. Auto-, gevel- en raambeletteringen worden met mijn grootste zorg gemonteerd. Maar ook voor een volledige carwrap ben ik inzetbaar.

Caitlin

Allround Signmaker


Ik ben ook al enkele jaren actief in de signwereld. Deze wereld kent voor mij ook geen geheimen meer. Samen met mijn collega’s pakken we uw signklus aan en maken we het af tot jij tevreden bent.

Ruud

Lichtreclame en montage


Als technisch specialist op het gebied van lichtreclame en elektro laat ik jouw lichtreclame “shinen”. Als specialist op het gebied van LED-verlichting adviseer in een duurzame oplossingen

Robert

Handyman


Als er wat gemonteerd moet worden ben ik van de partij. Met mijn technisch inzicht vind ik altijd een oplossing voor de juiste montage.

Esmee

Textiel en textieldruk


Als medewerker op onze textielafdeling adviseer ik jouw op het gebied van bedrijfskleding en de daarbij behorende druktechnieken. Vervolgens breng ik jouw bedrijfslogo aan op de juiste positie zodat jouw medewerkers er weer netjes bij lopen.

Kees

Allround medewerker Binnen en Buitendienst


Als allround medewerker Binnen en Buitendienst ben ik de man. Met mijn twee rechter handen ben ik overal inzetbaar en versterk ik alle teams indien nodig, ook lassen en houten projecten zijn mijn specialiteiten.

Renate

Administratie


Ik verzorg alle administratieve afhandelingen voor Sign People. In dit gezellige team is het fijn werken omdat alles netjes in orde is