Passie voor helpen van ondernemers

Sign People is uit passie voor het helpen van andere ondernemers opgericht. “Hoe kunnen we zorgen dat ondernemers meer zichtbaar zijn onder hun doelgroep, meer naamsbekendheid krijgen en uiteindelijk meer klanten krijgen?

Met deze gedachten worden eigenlijk nog steeds alle klanten dag in, dag uit geholpen. Zo gaat het niet altijd om wat de klant in eerste instantie wil, maar om wat de klant echt nodig heeft om zijn/haar probleem op te lossen.

Naaykens bedrijfsbus reclame carwrap

Voor alles waar een naam of logo op kan

Klanten inspireren is dan ook iets wat we het liefste doen. We laten je dan ook graag meekijken in onze werkplaats en onze showrooms. We beschikken over een eigen ontwerpstudio waar onze designers helpen met creatieve oplossingen. Ook hebben we een eigen productieafdeling met signmedewerkers die met de grootste precisie alle opdrachten afronden.

Omdat we alles kunnen maken en leveren waar een logo op kan, kunnen we altijd een passende oplossing vinden voor jouw vraag.

Al jouw reclame onder één dak.

Het totaalpakket voor de beste kwaliteit

We staan bekend om onze full service, bij ons kun je dan ook terecht voor een totaalpakket.  Onze kracht ligt in de persoonlijke aanpak en de korte lijntjes.

We gaan altijd voor de beste prijs/kwaliteit verhouding, zodat je nooit te veel betaalt. En je hebt altijd de mogelijkheid om producten vooraf te zien, te voelen en te proberen. Zo weet jij zeker dat de kwaliteit van onze producten altijd goed is.

De mensen achter Sign People

Johannes

Eigenaar, Financiën


Ik adviseer de klanten op het gebied van sign en textieldruk. Ook kun je bij mij terecht voor de planning van projecten want volgens afspraak, op tijd, leveren vind ik erg belangrijk.

Robert

Sales Manager


Ik zorg voor de verkoop en communicatie tussen het team en de klanten.

Marcel

Accountmanager


Door mijn jarenlange ervaring in de grafische industrie ben ik bij Sign People jouw aanspreekpunt voor alle reclame-uitingen. Samen zoeken we naar de beste oplossingen op grafisch gebied.

Withley

Allround Signmaker


Als allround signmaker met ruime ervaring heeft de sign wereld geen geheimen voor mij. Ik ben gespecialiseerd in carwrappen.

Caitlin

Allround Signmaker


Als allround signmaker met ruime ervaring heeft de sign wereld geen geheimen voor mij. Ik ben gespecialiseerd in carwrappen.

Kim

Grafisch ontwerpster


Grafisch design en DTP werkzaamheden behandel ik in de breedste zin van het woord. Elke nieuwe opdracht zie ik als een nieuwe uitdaging.

Esmee

Textiel


Specialist in het bedrukken en borduren van kleding en vele andere producten.

Ruud

Licht Reclame


Ik ben technisch en electrospecialist op het gebied van lichtreclame, elektrische reclame en LED verlichting.

Maayke

Administratief medewerkster


Ik draag zorg voor het uitvoeren van administratieve werkzaamheden in de breedste zin.