Al ruim 10 jaar ervaring met reclame en signing

Wij zijn Sign People, de sign- en promotiespecialist voor Tilburg en omstreken. We hebben ruim 10 jaar ervaring en zijn sinds 1 januari 2015 door SI’BON gecertificeerd als erkend signbedrijf. Dit keurmerk is jouw garantie voor kwaliteit, professionaliteit en vertrouwd zaken doen.

Voor alles waar een naam of logo op kan

Voor alles waar een naam of logo op kan, ben je bij ons aan het juiste adres. We beschikken over een ontwerpstudio waar onze designers je helpen met creatieve oplossingen en een eigen productieafdeling. We inspireren onze klanten graag, door de vele mogelijkheden die in onze showroom te vinden zijn. Je vindt hier ruim 4000 producten; werk- en promotiekleding, pennen, relatiegeschenken en nog veel meer. Alles onder één dak van A tot Z.

Het totaalpakket voor de beste kwaliteit

We staan bekend om onze full service en onze persoonlijke aanpak. We bieden een totaalpakket aan en de klant wordt echt persoonlijk geholpen. Je zult nergens een betere prijs/kwaliteit verhouding vinden dan bij Sign People. Wij bieden de mogelijkheid om producten vooraf te zien, te voelen en te proberen.

Hans


Ik zorg voor de verkoop en communicatie tussen het team en de klanten.

Christel

Duizendpoot


Ik adviseer de klanten op het gebied van sign en textieldruk. Ook kun je bij mij terecht voor de planning van projecten want volgens afspraak, op tijd, leveren vind ik erg belangrijk.

Withley

Allround Signmaker


Als allround signmaker met ruime ervaring heeft de sign wereld geen geheimen voor mij. Ik ben gespecialiseerd in carwrappen.

Marcel

Accountmanager


Door mijn jarenlange ervaring in de grafische industrie ben ik bij Sign People jouw aanspreekpunt voor alle reclame-uitingen. Samen zoeken we naar de beste oplossingen op grafisch gebied.

Dennis

Grafisch ontwerper


Ik krijg een kick als ik de wens van de klant om kan zetten naar een grafisch ontwerp. Uiteraard draai ik mijn hand niet om voor diverse DTP werkzaamheden.

Kim

Grafisch ontwerpster


Grafisch design en DTP werkzaamheden behandel ik in de breedste zin van het woord. Elke nieuwe opdracht zie ik als een nieuwe uitdaging.
  • Hans Eigenaar van Sign People
    In een wereld vol reclame is het een hele kunst om nog op te vallen. Dit vereist originaliteit in de keuze voor je markteting-mix. Sign People biedt een zeer ruim assortiment aan communicatie- en reclamemiddelen zodat we altijd een product kunnen bieden dat past bij jouw wensen en stijl. Sign People heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en we denken graag mee met de klant. Omdat we je graag inspireren hebben we een ruime showroom waarin je een groot deel van ons aanbod kunt bekijken. Kom gerust eens langs!
    Hans Priems