Lichtreclame

Lichtbakken

Lichtbakken worden gemaakt van geanodiseerd aluminium, met een gegoten opaal acrylaat voorplaat. De lichtbak kan in elke gewenste RAL kleur geleverd worden. Deze opaal voorplaat kan voorzien worden van een full color afbeelding met bijvoorbeeld jouw logo of worden voorzien van  lichtdoorlatende kleurfolies. (translucent)

Je kunt een lichtbak op maat laten maken of kiezen uit een aantal standaard lichtbakken. Er zijn varianten beschikbaar voor montage op de wand en met een dakconstructie. Ook een dubbelzijdige lichtbak is mogelijk. Extreme formaten en/of vormen? Sign People adviseert je graag over alle mogelijkheden.

LED-borden / LED-schermen

Een dynamische manier van reclame maken langs de lijn is het projecteren van je logo of boodschap op grote LED-panelen. Deze worden via een computer aangestuurd en kunnen een verrassend effect geven zoals kleurwisselingen en zelfs bewegende beelden. Sign People kan je helpen bij deze reclame-uiting.

Verlichtte Freesletters

Freesletters worden ook vaak toegepast bij gevelreclame. Ook deze kunnen uitgelicht worden. Indirecte of directe verlichting of in de vorm van doosletters voorzien van LEDstrips.

Vraag naar de mogelijkheden, wij adviseren je graag.

Om je een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden van jouw product ontvangen we graag extra informatie om een voorstel op maat te kunnen doen. Kom eens langs zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken of vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Upload hier indien gewenst jouw ontwerp en/of beeldmateriaal. (jpg, png, eps, ai, pdf of svg)