Val op met lichtreclame

Lichtreclame is ideaal om gemakkelijk een groot publiek te bereiken langs sportvelden. Meerdere keren per week staat er een grote groep supporters langs jouw reclame. En jouw reclame valt niet alleen overdag op, maar ook als het donker is!

We werken enkel met de beste materialen zodat jouw lichtreclame lang in de beste staat blijft.

Vraag naar de ruime mogelijkheden

Sign People levert alles wat met gevelreclame te maken heeft. Wil jij lichtreclame maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij denken graag mee met het ontwerp van jouw lichtreclame.

De mogelijkheden zijn eindeloos en we hebben altijd een oplossing die bij jou past. Stel je vraag op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, we laten je graag de mogelijkheden zien.

Soorten lichtreclame

Lichtbakken

Lichtbakken worden in elke gewenste RAL kleur geleverd, het past daarom altijd bij jouw huisstijl. De voorplaat wordt voorzien van een full color afbeelding met jouw logo en naam.

Ook dubbelzijdige lichtbakken, afwijkende vormen en extreme formaten kunnen wij verzorgen.

LED-borden / LED-schermen

Een dynamische manier van reclame maken is het projecteren van je logo of boodschap op LED-panelen, zodat er verschillende effecten ontstaan.

De led-schermen worden met een computer aangestuurd en geven een verrassend effect zoals kleurwisselingen of bewegende beelden. Hierdoor wordt jouw boodschap op een unieke manier worden geuit.

Verlichtte Freesletters

Freesletters worden vaak toegepast als gevelreclame, maar zijn ook perfect als sportveld reclame. Jouw freesletters blijven lange tijd in perfecte staat, omdat alleen de beste materialen gebruikt worden.

Freesletters worden verlicht door middel van indirecte of directe verlichting, waardoor er verschillende effecten ontstaan. Ook kunnen freesletters in de vorm van doosletters met LEDstrips geleverd worden, zodat ze nog meer opvallen.

Persoonsgegevens

Pagina 1 van 2