Raambekleding

Raambekleding is er in alle soorten en maten. Denk aan raamstickers, one way vision folie etc.

Een winkelpand kent vaak een grote oppervlakte bedekt met ramen. Het is dus een gemiste kans om deze oppervlakte niet te gebruiken om de juiste boodschap over te brengen op jouw klanten en passanten. Zeker in een drukbezochte omgeving, zoals een winkelstraat, kan raambekleding een groot publiek bereiken voor promotionele doeleinden.

Raamstickers
Raamstickers hebben een grote attentiewaarde en worden vaak ingezet als onderdeel van instore en outstore communicatie voor winkels. Zeker in een drukbezochte omgeving, zoals een winkelstraat, kunnen raamstickers een groot publiek bereiken voor promotionele doeleinden. Door de hoge attentiewaarde lenen raamstickers zich uitstekend voor actiematige of seizoensgebonden campagnes. Raamstickers zijn echter ook permanent toepasbaar als etalagedecoratie of raamdecoratie in het interieur.

One way vision folie
One way vision folie is uitermate geschikt voor ruiten van bijvoorbeeld kantoorpanden. Op deze manier kun je de ruiten van jouw kantoorpand benutten als reclameruimte voor het uitdragen van een boodschap of bedrijfsnaam. Vanaf de buitenkant is deze folie erg goed zichtbaar, vanaf de binnenkant kun je gewoon door de ruit heen kijken. De folie krast niet, laat geen lijmresten achter en is ook, indien nodig, gemakkelijk te verwijderen. One way vision folie is ook toepasbaar op autoruiten.

Diverse materialen en toepassingen
Raambekleding is er in verschillende soorten en maten, van verwijderbaar tot permanent hechtend en van statisch hechtende materialen tot stickers voorzien van spotlijm. Afhankelijk van de gewenste toepassing adviseren wij graag over de juiste oplossing in materiaal en kwaliteit.

Om je een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden van jouw product ontvangen we graag extra informatie om een voorstel op maat te kunnen doen. Kom eens langs zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken of vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.