Raambekleding

Raambekleding is er in alle soorten en maten. Denk aan raamstickers, one way vision folie etc.

Een winkelpand kent vaak een grote oppervlakte bedekt met ramen. Het is dus een gemiste kans om deze oppervlakte niet te gebruiken om de juiste boodschap over te brengen op jouw klanten en passanten. Zeker in een drukbezochte omgeving, zoals een winkelstraat, kan raambekleding een groot publiek bereiken voor promotionele doeleinden.

Offerte op maat

Wil jij raambekleding, maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij denken graag met je mee, om zo de perfecte oplossing voor jou te bedenken en te ontwerpen. Laat dus weten waarnaar je opzoek bent en wij sturen je een offerte op maat.

Stel je vraag daarom op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Raamstickers

Raamstickers hebben een grote attentiewaarde en worden vaak ingezet als onderdeel van instore en outstore communicatie voor winkels. Zeker in een drukbezochte omgeving, zoals een winkelstraat, kunnen raamstickers een groot publiek bereiken voor promotionele doeleinden. Door de hoge attentiewaarde lenen raamstickers zich uitstekend voor actiematige of seizoensgebonden campagnes. Raamstickers zijn echter ook permanent toepasbaar als etalagedecoratie of raamdecoratie in het interieur.

One way vision folie

One way vision folie is uitermate geschikt voor ruiten van bijvoorbeeld kantoorpanden. Op deze manier kun je de ruiten van jouw kantoorpand benutten als reclameruimte voor het uitdragen van een boodschap of bedrijfsnaam. Vanaf de buitenkant is deze folie erg goed zichtbaar, vanaf de binnenkant kun je gewoon door de ruit heen kijken. De folie krast niet, laat geen lijmresten achter en is ook, indien nodig, gemakkelijk te verwijderen. One way vision folie is ook toepasbaar op autoruiten.

Diverse materialen en toepassingen

Raambekleding is er in verschillende soorten en maten, van verwijderbaar tot permanent hechtend en van statisch hechtende materialen tot stickers voorzien van spotlijm. Afhankelijk van de gewenste toepassing adviseren wij graag over de juiste oplossing in materiaal en kwaliteit.

Persoonsgegevens

Pagina 1 van 2