Promotiekleding

Promotiekleding is een goede manier om jouw bedrijfsnaam en logo onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Promotiekleding wordt veel gebruikt bij (grote) evenementen. Sign People biedt vele mogelijkheden op het gebied van bedrukking van promotiekleding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan.

Onze Partners

Texet

De Printer Active Wear collective leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit. De collectie van Texet is ook nog eens zeer gunstig geprijsd. Daarnaast kun je met Printer eindeloos mixen & matchen. Klik op deze link of op de banner hiernaast om naar de website van texet te gaan

VCT

Bedrijfskleding en promotioneel textiel kunnen geheel naar eigen wens worden gecreëerd. Eigen kleuren, ingeweven logo’s of aangepaste materialen; de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Via VCT kun je jouw kleding geheel naar eigen wens laten maken. Klik op deze link of op de banner hiernaast om naar de online catalogus van Santino te gaan.

Tricorp

Tricorp, gevestigd in Rijen, ontwikkelt en produceert werkkleding die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is. Daar waar vereist voldoet Tricorp kleding aan de aller strengste normeringen. Klik op deze link of op de banner hiernaast om naar de online catalogus van Tricorp te gaan.

Textile Europe collection 2015

Via Textile europe collection 2015 kunnen wij vele verschillende merken en soorten kleding van hoogwaardige kwaliteit leveren en bedrukken. Denk aan werkkleding of promotiekleding voor je bedrijf of jouw promotiecampagne. Klik op deze link of op het logo hiernaast om naar de online catalogus van Textile europe collection 2015 te gaan en inspiratie op te doen.