Spandoeken en frames

Spandoeken en frames zijn ideaal om jouw boodschap te communiceren. Op evenementen en beurzen, in een frame aan jouw pand of losstaand middels een aluminium frameconstructie. Spandoeken worden in verschillende materialen geprint, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig.

Sign People confectioneert de spandoeken en voorziet ze indien gewenst van zeilogen.

Offerte op maat

Wil jij spandoeken en frames op maat, maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij denken graag met je mee, om zo het perfecte spandoek voor jou te bedenken en te ontwerpen. Laat dus weten waarnaar je opzoek bent en wij sturen je een offerte op maat.

Stel je vraag daarom op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Frontlit PVC zeildoek

Frontlit PVC is het meest gebruikte materiaal voor een spandoek. Het is sterk materiaal en eenvoudig schoon te maken, ideaal dus voor buiten.

Meshdoek

Mesh doeken kunnen veel wind vangen. Wij adviseren mesh doeken aan voor sportparken en bouwplaatsen. Omdat er kleine gaatjes in het doek zitten kan de wind er doorheen tot wel 30%.

Blockout zeildoek

Dit materiaal wordt gebruikt bij dubbelzijdige bedrukking. Doorschijnen is hierbij daarom uitgesloten. Blockout zeildoek wordt vaak gebruikt bij banieren, rechtstreeks aan een pand of in een vlaggenmast.

(Glans)polyester

Glanspolyester wordt ook wel vlaggenstof genoemd. Dit is een zeer flexibel doek dat ook wind doorlatend is en kan full-color geprint worden. (Glans)polyester is licht van gewicht en is een materiaal dat op verschillende manieren geconfectioneerd kan worden.

Aluminium frames

Door middel van aluminium buizen en koppelstukken kunnen diverse constructies worden gemaakt om jouw spandoek te presenteren. Zo kan dit aan de gevel middels muurbevestiging of als een vrijstaand frame. Afhankelijk van de grootte van je spandoek maken wij een constructie op maat.

Persoonsgegevens

Pagina 1 van 2