Spandoeken + Frames

Een spandoek is ideaal om jouw boodschap te communiceren. Op evenementen en beurzen, in een frame aan jouw pand of losstaand middels een aluminium frameconstructie. Een spandoek kan in verschillende materialen geprint worden, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig.  Sign People confectioneert de spandoeken en voorziet ze indien gewenst van zeilogen.

Frontlit PVC zeildoek
Dit is het meest gebruikte materiaal voor een spandoek. Dit is sterk materiaal en eenvoudig schoon te maken, ideaal voor buiten.

Meshdoek
Mesh doeken kunnen veel wind vangen. Wij adviseren mesh doeken aan voor sportparken en bouwplaatsen. Doordat er kleine gaatjes in het doek zitten kan de wind er doorheen tot wel 30%.

Blockout zeildoek
Dit materiaal wordt gebruikt bij dubbelzijdige bedrukking. Doorschijnen is hierbij uitgesloten. Blockout zeildoek wordt vaak gebruikt bij banieren, rechtstreeks aan een pand of in een vlaggenmast.

(Glans)polyester
Ook wel vlaggenstof genoemd. Dit is een zeer flexibel doek dat ook wind doorlatend is en full-color geprint kan worden. (Glans)polyester is licht van gewicht en materiaal dat op verschillende manieren geconfectioneerd kan worden.

Aluminium frames
Middels aluminium buizen en koppelstukken kunnen diverse constructies worden gemaakt om jouw spandoek te presenteren. Zo kan dit aan de gevel middels muurbevestiging of als een vrijstaand frame. Afhankelijk van de grootte van je spandoek maken wij een constructie op maat.

Om je een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden van jouw product ontvangen we graag extra informatie om een voorstel op maat te kunnen doen. Kom eens langs zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken of vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Upload hier indien gewenst jouw ontwerp en/of beeldmateriaal. (jpg, png, eps, ai, pdf of svg)