Raamfolies

Raamfolies zijn er voor diverse toepassingen. Zo kan raamfolie de inkijk wegnemen in jouw magazijn. Maar raamfolie kan ook zonwerend of UV-werend zijn. Dit om de warmte of verkleuringen van producten tegen te gaan.

Raamtinten

Raamtinten wordt niet alleen in de automotive veel gebruikt. Hierbij geef je een auto een sportieve look wanneer de achterruit en de zijruitjes donkerder worden gemaakt.

Ook worden de ramen van bijvoorbeeld showrooms en kantoren voorzien van een tint. Dit geeft een bepaalde sfeer waar sommige architecten naar op zoek zijn.

Zon- en UV-werende folie

Dit is een licht spiegelende folie dat zowel het zonlicht als de schadelijke UV-straling tegen houdt.

Doordat deze folies ook een warmtewerende functie hebben worden ze vaak toegepast bij kantoorruimten, showrooms en magazijnen.

Spiegelfolie

Door deze spiegelfolie kun je de inkijk tot het maximum verkleinen. Jij kijkt wel naar buiten maar er kan niet naar binnen worden gekeken.  Veel toegepast in loges, kassaruimten en inpandige kantoren in bijvoorbeeld supermarkten.

Inbraakwerende folie

Het wordt in de volksmond anti inbraak folie of inbraakwerende folie genoemd. Zodra een persoon een steen tegen de ruiten wil gooien of met een voorwerp de ruit kapot wil slaan, dan zorgt het veiligheidsschild van de folie ervoor dat de scherven op hun plaats blijven zitten. Er ontstaat dus geen doorgang. Dit zal inbrekers flink ontmoedigen!

Om je een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden van jouw product ontvangen we graag extra informatie om een voorstel op maat te kunnen doen. Kom eens langs zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken of vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Upload hier indien gewenst jouw ontwerp en/of beeldmateriaal. (jpg, png, eps, ai, pdf of svg)