Raamfolies op maat

Raamfolies zijn er voor diverse toepassingen. Zo kan raamfolie de inkijk wegnemen in jouw magazijn. Maar raamfolie kan ook zonwerend of UV-werend zijn. Dit om de warmte of verkleuringen van producten tegen te gaan.

Offerte op maat

Wil jij raamfolies op maat, maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij denken graag met je mee, om zo de perfecte folie voor jou te bedenken en te ontwerpen. Laat dus weten waarnaar je opzoek bent en wij sturen je een offerte op maat.

Stel je vraag daarom op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Raamtinten

Ramen van bijvoorbeeld showrooms en kantoren worden vaak voorzien van een tint. Hierdoor wordt het raam donkerder gemaakt waardoor het minder doorzichtig wordt .

Zon- en UV-werende folie

Dit is een licht spiegelende folie dat zowel het zonlicht als de schadelijke UV – straling tegen houdt.

Doordat deze folies ook een warmtewerend functie hebben worden ze vaak toegepast bij kantoorruimten, showrooms en magazijnen.

Spiegelfolie

Door deze spiegelfolie kun je de inkijk tot het maximum verkleinen. Jij kijkt wel naar buiten maar er kan niet naar binnen worden gekeken.  Veel toegepast in loges, kassaruimten en inpandige kantoren in bijvoorbeeld supermarkten.

Inbraakwerende folie

Het wordt in de volksmond anti inbraak folie of inbraakwerende folie genoemd. Zodra een persoon een steen tegen de ruiten wil gooien of met een voorwerp de ruit kapot wil slaan, zorgt het veiligheidsschild van de folie ervoor dat de scherven op hun plaats blijven zitten.