Stickers met vele toepassingen

Stickers zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er raamstickers, machinestickers, vloerstickers, etiketten, labels en stickers voor op borden en panelen. Maar ook autobestickering en stickers gesneden uit folie worden geproduceerd Sign People.

Stickers worden overal gebruikt en zorgen dat jouw boodschap overgebracht wordt op de ontvanger.

Offerte op maat

Wil jij stickers op maat, maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij denken graag met je mee, om zo de perfecte stickers voor jou te bedenken en te ontwerpen. Laat dus weten waarnaar je opzoek bent en wij sturen je een offerte op maat.

Stel je vraag daarom op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Soorten stickers

Snijfolie (stickers)

Teksten of logo’s kunnen uit snijfolie gesneden worden. De snijstickers worden geappliceerd geleverd om makkelijk te kunnen monteren. Heb je hulp nodig bij de montage, Sign People helpt je graag!

Easy Dot

Easy dot is een zelfklevend vinyl. De lijm bestaat uit kleine dotjes waardoor Easy dot een mindere kleefkracht heeft. Het is daarom makkelijk te verwijderen en te monteren is. Dit maakt Easy dot ideaal voor  promotionele doeleinden.

Domingstickers

Domingstickers, ook wel 3D stickers genoemd, geven je producten extra uitstraling. Ze zijn weerbestendig en krasvast door de transparante verdikte beschermlaag. Deze ‘luxe’ stickers kunnen in iedere vorm en formaat geleverd worden.

Glass etch

Glass etch is een elegante en non-transparante folie. De folie geeft de indruk dat het glas gezandstraald is. Je kan dus naar binnen kijken maar het blijft wel licht in je ruimte.

Je kan glass etch folie voorzien van jouw eigen logo of boodschap. Het uitsnijden van een logo of tekst behoort ook tot de mogelijkheid. Zo kun je spelen met transparantie en de mattering. De folie is zowel binnen in het pand als aan de buitenzijde zichtbaar.

One-way-vision

One way vision folie is uitermate geschikt voor (auto)ruiten. Met deze folie breng je jouw boodschap via de (auto)ruiten over, terwijl je gewoon door de folie naar buiten kunt kijken. De folie wordt op maat gemaakt daarom kan deze op verschillende ruiten geplaatst worden.

De folie is onder andere geschikt op auto’s, bestelbussen, bakwagens en vrachtwagens. Ook is de folie geschikt voor etalages, showrooms en kantoren. De folie krast niet, laat geen lijmresten achter en is, indien nodig, gemakkelijk te verwijderen.

Vloerstickers

Vloerstickers hebben een hoge attentiewaarde. Ze worden daarom vaak gebruikt in winkels en op de beursvloer. Vaak ter ondersteuning van acties of om iemand een bepaalde route af te laten leggen.

Sign People produceert verwijderbare vloerstickers voor binnen en buiten. Ook zijn ze voorzien van een sterk laminaat dat je print goed beschermt. De bovenzijde heeft een anti-slip structuur om te voorkomen dat mensen uitglijden.

Laminaat

Laminaat is een beschermlaag over je sticker. Dit bevordert de levensduur voor zowel de kleur als krasvastheid. Laminaat is verkrijgbaar in een matte, zijdeglans of hoogglans uitstraling. Laminaat wordt altijd in combinatie met een print geleverd als extra laag over je sticker.

Alleen de beste materialen

Monomeer vinyl

Monomeer vinyl is een gewalste folie voor een relatief korte periode. Het is toepasbaar op vlakke ondergronden. De folie is niet of minimaal vervormbaar en is zowel verkrijgbaar in snijfolies als in diverse printfolies.

Polymeer vinyl

Polymeer vinyl is een gegoten folie en de levensduur van deze folie is hoger dan die van monomeer vinyl. Deze folie is beter vervormbaar en is dus goed te plakken op glooiende oppervlakken. De vinyl is zowel verkrijgbaar in snijfolies als in diverse printfolies.

Wrapfolie

Wrapfolie is een polymeer vinyl die extreem goed vervormd wordt. Het wordt vaak gebruikt voor carwrapping of voor ondergronden met bobbels en/of diepe plooien. Wrapfolie heeft een hoge kleefkracht en wordt vaak in combinatie met (bescherm)laminaat geleverd.

Persoonsgegevens

Pagina 1 van 2