Vlaggenmasten in alle soorten en maten

Onze vlaggenmasten zijn leverbaar in 2 verschillende soorten materialen, namelijk polyester en aluminium.

De polyester masten zijn conisch uitgevoerd en zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden, zodat ze ook op winderige locaties geplaatst kunnen worden.

De aluminium masten zijn robuust en stevig, ook geschikt voor allerlei weersomstandigheden.

Onze vlaggenmasten zijn leverbaar met veel verschillende opties. Ze zijn allemaal uitgerust met een kantelanker, maar je kan ook kiezen voor het Easylift systeem om jouw vlaggen te vervangen. Het is ook mogelijk een mast met ISS beveiligingssysteem te bestellen waardoor je vlaggen beveiligd zijn tegen diefstal.

Vraag naar de ruime mogelijkheden

We kunnen vele verschillende soorten en maten vlaggenmasten leveren bij jouw mastvlag of baniervlag. Maar ook gevel/kioskvlaggen, bootvlaggen en beachvlaggen kunnen wij voor je verzorgen.

We gebruiken enkel de beste materialen waardoor we jouw entree er prachtig uit laten zien. Bijna al onze vlaggenmasten zijn verkrijgbaar in de Colourline serie, waardoor wij jouw vlaggenmast in bijna alle RAL en PMS kleuren kunnen leveren. Laat daarom weten waarnaar je opzoek bent en wij sturen je een offerte op maat.

Stel je vraag op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Persoonsgegevens

Pagina 1 van 2