Vlaggenmasten

Onze vlaggenmasten zijn leverbaar in 2 verschillende soorten materialen, namelijk polyester en aluminium. De polyester vlaggenmasten zijn conisch uitgevoerd en zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden, zodat ze ook op winderige locaties geplaatst kunnen worden. De aluminium vlaggenmasten zijn robuust en stevig, ook geschikt voor allerlei weersomstandigheden.

Onze vlaggenmasten zijn leverbaar met veel verschillende opties. Ze zijn allemaal uitgerust met een kantelanker, maar je kan ook kiezen voor het Easylift systeem om jouw vlaggen te vervangen. Het is ook mogelijk een mast met ISS beveiligingssysteem te bestellen waardoor je vlaggen beveiligd zijn tegen diefstal.

Bijna al onze vlaggenmasten zijn verkrijgbaar in de Colourline serie, waardoor wij jouw vlaggenmast in bijna alle RAL en PMS kleuren kunnen leveren. Vraag naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Om je een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden van jouw product ontvangen we graag extra informatie om een voorstel op maat te kunnen doen. Kom eens langs zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken of vul het onderstaande formulier in, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voorkant, zijkant, achterkant. (Meerdere bestanden aanbevolen)