(Vloer)stickers

Vloerstickers hebben een hoge attentiewaarde. Daarom worden ze veel gebruikt in winkels en op de beursvloer. Ter ondersteuning van acties of om je een bepaalde route af te laten leggen.

Sign People produceert verwijderbare vloerstickers voor binnen en buiten. Onze vloerstickers zijn voorzien van een sterk laminaat dat je print goed beschermt. De bovenzijde heeft een anti-slip structuur om te voorkomen dat mensen uitglijden.

Stickers zijn er in alle soorten en maten. Denk hierbij aan raamstickers, machinestickers, vloerstickers, etiketten, labels en stickers op borden of panelen. Maar ook autobestickering en stickers gesneden uit folie behoren tot de mogelijkheden bij Sign People. Wij zorgen ervoor dat de stickers worden gemaakt van het juiste materiaal. De ondergrond is bepalend voor de stickers waarmee gewerkt moet worden. Andere belangrijke eigenschappen voor stickers zijn de kleefkracht, verwijderbaarheid, transparantie en of ze permanent hechten. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Monomeer vinyl
Monomeer vinyl is een gewalste folie voor een relatief korte periode. Toepasbaar op vlakke ondergronden. Deze folie is niet of minimaal vervormbaar. Zowel verkrijgbaar in snijfolies als in diverse printfolies.

Polymeer vinyl
Polymeer vinyl is een gegoten folie. De levensduur van deze folie is hoger dan bij monomeer vinyl. Deze folie is beter vervormbaar dus te plakken op glooiende oppervlakken. Zowel verkrijgbaar in snijfolies als in diverse printfolies.

Wrapfolie
Wrapfolie is een polymeer vinyl dat extreem vervormd kan worden. Gebruikt voor carwrapping of ondergronden met bobbels en/of diepe plooien. Wrapfolie heeft een hoge kleefkracht en wordt vaak in combinatie met (bescherm)laminaat geleverd.

Snijfolie (stickers)
Teksten of logo’s kunnen uit snijfolie gesneden worden. De snijstickers worden geappliceerd geleverd om makkelijk te kunnen monteren. Heb je hulp nodig bij de montage, Sign People helpt je graag!

One-way-vision
One way vision folie is uitermate geschikt voor (auto)ruiten. Met deze folie kun je jouw boodschap via de (auto)ruiten overbrengen en dat terwijl je gewoon door de one way vision folie naar buiten kunt kijken. De folie wordt op maat gemaakt zodat deze op verschillende ruiten geplaatst kan worden. Wij plaatsen one way vision folie op onder andere auto’s, bestelbussen, bakwagens en vrachtwagens maar ook op etalages, showrooms en kantoren. De folie krast niet, laat geen lijmresten achter en is, indien nodig, gemakkelijk te verwijderen.

Glass etch
Glass etch is een elegante, non-transparante folie. Glass etch folie geeft de indruk dat het glas gezandstraald is. Zo kan men niet naar binnen kijken maar het blijft licht in je ruimte.

Je kunt glass etch folie voorzien van een logo of boodschap. Het uitsnijden van een logo of tekst behoort ook tot de mogelijkheid zodat je kunt spelen met transparantie en mattering.

Glass etch folie biedt veel mogelijkheden en wordt veel gebruikt in vergaderzalen, kantoorruimten en magazijnen. De folie is zowel binnen in het pand als aan de buitenzijde zichtbaar.

Easy Dot
Easy dot is een zelfklevend vinyl. De lijm bestaat uit kleine dotjes waardoor Easy dot een mindere kleefkracht heeft en dus makkelijk te verwijderen en te monteren is. Dit maakt Easy dot ideaal voor  promotionele doeleinden.

 

Domingstickers
Domingstickers, ook wel 3D stickers genoemd, geven je producten extra uitstraling. Ze zijn weerbestendig en krasvast door de transparante verdikte beschermlaag. Deze ‘luxe’ stickers kunnen in iedere vorm en formaat geleverd worden.

Laminaat
Laminaat is een beschermlaag over je print. Dit bevordert de levensduur voor zowel de kleur als krasvastheid. Verkrijgbaar in een matte, zijdeglans of hoogglans uitstraling. Laminaat wordt altijd in combinatie met een print geleverd als extra laag over je sticker.

Persoonsgegevens

Pagina 1 van 2