Presenteer jouw boodschap op L-banners

L-banners zijn ideaal om je merk of product te tonen. De banner is snel en eenvoudig op te zetten en is tevens herbruikbaar. L-banners zie je veel bij beurzen, in winkels en tijdens evenementen.

Zoals de naam al zegt hebben onze banners een L-vormige standaard. Dit stevige systeem is voorzien van aluminium. Je spant de banner vast aan de boven en onderzijde, hierdoor zijn de banners altijd perfect opgespannen en gaan de visuals lang mee. Een luxe nylon draagtas wordt meegeleverd, zodat de L- banner makkelijk te vervoeren is.

Kijk ook eens naar onze roll-up banners en X-banners.

Vraag naar de ruime mogelijkheden

Wil jij een banner, maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij denken namelijk graag met je mee, om zo de perfecte oplossing voor jouw stand te bedenken en te ontwerpen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en we hebben altijd een oplossing die bij jou past. Laat daarom weten waarnaar je opzoek bent en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Stel je vraag op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

L-banner enkelzijdig

l-banner bedrukt

L-banner dubbelzijdig

L banner dubbelzijdig bedrukt

Persoonsgegevens

Pagina 1 van 2