Borduren en bedrukken van textiel in Baarle – Nassau

Jouw bedrijfs-, of promotionele kleding kunnen we middels diverse technieken voorzien van een logo of tekst.
Door middel van kleding met logo ben je herkenbaar en bovendien aanspreekbaar.

Vraag naar de ruime mogelijkheden

Wil jij bedrukte of borduurde textiel, maar heb je nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij denken graag met je mee, om zo de perfecte oplossing voor jou te bedenken en te ontwerpen.

Stel je vraag op info@signpeople.nl of bel naar 013 762 01 84. Of kom eens langs in Tilburg, wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Grote aantallen

Voor grotere oplagen is zeefdrukken de meest gebruikte methode. Voor grotere oplagen in 1 of meerdere kleuren of zelfs full-color maken we zeefdruktransfers. Handig om op voorraad te hebben zodat er snel weer een kledingstuk bijgemaakt kan worden.

Kleine aantallen

Voor de kleinere oplagen (1-±25 st.) maken we gebruik van ‘flex’ transfers. Hierbij snijden we jouw logo of tekst uit (kleuren)folie welke we door middel van warmte en druk aanbrengen. Voor full-color afbeeldingen of logo’s in een kleine oplage printen we op ‘print’flex. Wij voorzien deze print van een beschermcoating om de kleurvastheid tot 200 wasbeurten te verhogen.

Borduren

Op onze geavanceerde borduurmachine vervaardigen we borduringen van hoge kwaliteit. Er wordt een ‘borduurkaart’ gemaakt  van het ontwerp of logo. Hiermee kunnen we op diverse items een borduring aanbrengen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sloven, blouses, mutsen, truien of badtextiel.

Persoonsgegevens

Pagina 1 van 2