Wat is Sign?

Wat is sign?

De letterlijke vertaling van ‘sign’ is ‘signalering’. Een duidelijk signaal afgeven dat gezien moet worden.
Zien of gezien worden is de belangrijkste doelstelling van sign en een must voor ieder professioneel bedrijf!

 

 “Hoe bereik ik mijn doelgroep?”

Elke ondernemer heeft wel eens nagedacht over zijn naamsbekendheid.

“Hoe word ik nog beter gevonden door mijn doelgroep? Hoe bereik ik potentiële klanten het beste? Zorg ik al dat mijn bedrijfspand goed zichtbaar is voor voorbijgangers? En hoe zorg ik ervoor dat de identiteit gewaarborgd blijft?”

“Sign is op te delen in binnenreclame en buitenreclame. Autoreclames zijn sign, maar ook full-color reclame, gevelreclame, lichtreclame en bewegwijzering zowel voor binnen als buiten vallen onder de noemer sign.” ~ Sibon.nl

 

Signing, ook offline zichtbaar

Als je online wil opvallen zorg je voor een perfect werkende site, je maakt een goede advertentie in Google Ads en schrijft de beste blogs over jouw vakgebied. Vervolgens zorg je dat jouw doelgroep je website, advertentie en blogs op de juiste momenten te zien krijgt.

Maar als je offline beter vindbaar en goed zichtbaar wil zijn, dan zorg je voor goede signing zoals autobelettering, binnenreclame, wanddecoratie, buitenreclame, vlaggen en andere effectieve signtoepassingen.

 

Van ontwerp tot montage

Ons ervaren team, met allemaal een eigen expertise, verzorgt bijna alles op het gebied van reclamemaken.

Onze vormgevers ontwerpen nieuwe logo’s en passende huisstijlen. Maar ook zorgen zij voor alle overige DTP-werkzaamheden, zoals het ontwerpen van autobelettering en het projecteren van nieuwe indoor- en outdoorsigning op bedrijfspanden.

Onze monteurs verzorgen alles met betrekking tot productie en montage. Zo zorgen zij bijvoorbeeld voor het beletteren van voertuigen, het monteren van freesletters en het bedrukken van kleding.

Onze accountmanagers zijn jouw eerste aanspreekpunt. Zij zien oplossingen, maken offertes en verzorgen de aftersales.

 

Sign, de manier om te vallen

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem eens contact op en we kijken graag samen met jou naar de beste oplossing.